Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
superfit  Girls String Sand - alle metal lic roze (medium)
-39%

superfit Girls String Sand - alle metal lic roze (medium)


Matentabel
Variant:
  • superfit  Girls Teensteel Sand - alle metal lic (medium silver
  • superfit  Girls String Sand - alle metal lic roze (medium)

Adviesprijs
27,95 €
Prijs
17,05 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
10,90 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A277683

superfit Girls String Sand - alle metal lic roze (medium)
Deze tekst is automatisch vertaald.
Merkkwaliteit van het huis superfit - Grote verantwoordelijkheid voor je voeten!

Onder de paraplu van de Legero schoenfabriek, schoenen van de drie merken Superfit Legero en Think. Superfit is het toonaangevende merk in Europa voor kinderschoenen. 98% van de ondervraagde kinderartsen en orthopedisch chirurgen gaf een beoordeling voor 98% van de onderzochte kinderartsen en orthopedisch chirurgen. Superfit -kinderschoenen met de hoogste score. Alle schoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met medisch specialisten. Hielkap, afrolzool, insteekzool, ademende binnenvoering en profiel van de zool zijn de belangrijkste dingen; de schoen "past" eenvoudigweg.

Legero streeft er voortdurend naar om de nieuwste technologie te gebruiken om ervoor te zorgen dat u een eersteklas product krijgt waarvan de productie rekening houdt met de gezondheidsaspecten van de gebruikte materialen en Design de verwerking, het materiaal en de pasvorm. Het interne kwaliteitsmanagement interpreteert de reeds bestaande wettelijke richtlijnen voor de gebruikte materialen nog strikter dan voorgeschreven, zodat de schoenen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en gezondheid. superfit LEGERO - gewoon goede schoenen.

Deze modern teen dijbier Sand in een mooi Design exemplaar van SUPERFIT biedt maximale teenvrijheid en tegelijkertijd maximaal loopcomfort. De zomerslipper heeft een verstelbare gesp aan de buitenkant voor een optimale grip. Het anatomisch gevormde, met leer beklede, kurkvoetbed zorgt bovendien voor een aangenaam draagcomfort. Dit SUPERFIT model is vervaardigd in de middelmatige breedte (WMS-breedte "M4") en overtuigt door zijn modern Design combinatie met het hoogste loopcomfort.

Productgegevens:
  • Boven: Tecno
  • Zolenmateriaal: EVA
  • Voering: synthetische voering
  • Om in te glijden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Superfit

Superfit - speciaal voor kleine kindervoetjes

Superfit is inmiddels al in ruim 45 landen bekend om hun fijne kinderschoenen. Niet alleen vanwege de talloze vrolijke designs, maar voornamelijk ook voor de goede pasvorm en de afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Mede daarom wordt dit merk door vele orthopeden aangeprezen voor kinderen. Ontdek onze schoenen van Superfit hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: superfit Girls String Sand - alle metal lic roze (medium)
4.5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 1
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

superfit  Girls String Sand - alle metal lic roze (medium)
superfit Girls String Sand - alle metal lic roze (medium)
Adviesprijs 27,95 €
17,05 €