ABC DESIGN Autostoel Hazel street

ABC DESIGN Autostoel Hazel street

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen NL!
 • ABC DESIGN Autostoel Hazel leaf
 • ABC DESIGN Autostoel Hazel graphite grey
 • ABC DESIGN Autostoel Hazel leaf
 • ABC DESIGN Autostoel Hazel walnut

129,00 €
114,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 14,01 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A187790

ABC DESIGN Autostoel Hazel street
Veiligheid in de auto: De groep 0+-autostoel Hazel biedt te allen tijde optimale bescherming.

Het geïntegreerde zitkussen zorgt voor comfort en goede ondersteuning, de lichte ronding van de bodem zorgt voor een zacht schommelen.

Door zijn eenvoudige bevestigingsmechanisme kan de groep 0+-autostoel Hazel met slechts enkele handgrepen snel op de kinderwagenmodellen van ABC Design worden gemonteerd en zo tot een travelsysteem worden omgebouwd.

De stoel is geschikt voor kinderen van 0 tot 15 maanden of met een gewicht tot 13 kg. De afneembare hoes kan worden gewassen.

Product-Highlights:
 • Eenvoudig bevestigingsmechanisme
 • Snelle montage op ABC DESIGN kinderwagens
 • Als Travelsystem te gebruiken
Technische details:
 • Kleur: grijs
 • Materiaal: polyester
 • Reiniging: Handwas/koud was
 • Afmetingen (L/B/H): 69 x 47 x 56 cm
 • Leeftijd: voor kinderen tot en met 15 maanden

Accessoires

Prijs
6,99 €
Prijs
19,95 €
Prijs
23,39 €
Prijs
7,95 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

ABC Design

ABC Design – stoer design en praktisch

Ontdek het comfort van de kinderwagens en buggy’s van ABC Design. Ruim 25 jaar ontwikkelt en produceert ABC Design kinderwagens voor het dagelijkse gebruik. De kinderwagens en buggy’s van ABC Design zijn flexibel en bieden veel extra functies. ABC Design is onder andere bekend als trendsetter wat het design aangaat. ABC Design biedt vele verschillende modellen en kleuren, zodat er voor elke familie iets passends bij zit. Samen met ABC Design wordt erop uit gaan nog leuker.

ABC DESIGN missie en visie

ABC Design is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid voor veiligheid en comfortabiliteit tegenover de ouders en kinderen. Daarom worden alle kinderwagens van ABC Design door het Duitse keurmerk TÜV uitgebreid getest. Onder andere worden de mechanische veiligheid en in de gebruikte materialen getest. In het bijzonder wordt er ook gelet op de UV-bescherming in de gebruikte textielen. Alle kinderwagenkappen en zonneschermen van ABC Design hebben een minimale SPF dekking van 40+. Bovendien voert ABC Design de strenge handregel dat het moet voldoen aan he Australian Standard, dit garandeert een hoge bescherming tegen UV. Afsluitend test ABC Design alle prototypen op hun eigen testparcours. Deze bestaat uit verschillende ondergronden, waardoor de kinderwagen goed op de proef wordt gesteld. Als de kinderwagen van ABC Design goed door de test is gekomen, wordt het opgenomen in het bestand. Want zoals al vermeld, veiligheid staat voorop bij ABC Design.

ABC DESIGN producten

Het aktuele productassortiment bevat onder andere: kinderwagens, kinderstoelen, autostoelen en diverse accessoires als zonneschermen, luiertassen, voetenzakken en buggyboards. Naast de normale kinderwagens heeft ABC Design ook nog ruime keuze uit duo en tweelingwagens. Zo is er voor elke (aanstaande) ouder ruime keuze uit het assortiment van ABC Design. De kinderwagens en autostoelen zijn verkrijgbaar in trendy designs. Bovendien heeft elke nieuwe collectie van ABC Design een ‘Limited Edition’, de designs hiervan zijn extra bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan lederhandgrepen of een zilverkleurig frame. De ABC Design Zoom duowagen heeft al enkele prijzen gewonnen. Ontdek al onze ABC Design producten hier.
ABC DESIGN Autostoel Hazel street
129,00 €
114,99 €