ABC DESIGN Buggy Board Kiddie Ride On Black

ABC DESIGN Buggy Board Kiddie Ride On Black

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 64,90 €
53,29 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 11,61 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A008524

ABC DESIGN Buggy Board Kiddie Ride On Black
ABC DESIGN Kiddie Ride On

Als ouder broertje of zusje wil je niet altijd naast de kinderwagen lopen. Met de Kiddie Ride On word jij ook heerlijk rondgereden! Zo kom je een stuk sneller vooruit! Als je kleine broertje of zusje een keertje wil staan, kan dat natuurlijk ook.


Eigenschappen:

Antislip-oppervlak
Eenvoudig te bevestigen aan kinderwagen of buggy
Comfortabel in lengte en breedte verstelbaar
Hellingshoek verstelbaar
Opklapbaar
Wielen met vering
Grote wielen


Te gebruiken bij:
Salsa 3/4
Turbo 4/6
Viper 4
Condor 4
Chili
Pepper

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

ABC Design

ABC Design – stoer design en praktisch

Ontdek het comfort van de kinderwagens en buggy’s van ABC Design. Ruim 25 jaar ontwikkelt en produceert ABC Design kinderwagens voor het dagelijkse gebruik. De kinderwagens en buggy’s van ABC Design zijn flexibel en bieden veel extra functies. ABC Design is onder andere bekend als trendsetter wat het design aangaat. ABC Design biedt vele verschillende modellen en kleuren, zodat er voor elke familie iets passends bij zit. Samen met ABC Design wordt erop uit gaan nog leuker. Ontdek al onze ABC Design producten hier.


ABC DESIGN Buggy Board Kiddie Ride On Black
Adviesprijs¹ 64,90 €
53,29 €