ABC DESIGN Zonnescherm Sunny Plus cranberry Collectie 2015

ABC DESIGN Zonnescherm Sunny Plus cranberry Collectie 2015

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • ABC DESIGN Zonnescherm Sunny Plus lime Collectie 2015
  • ABC DESIGN Zonnescherm Sunny Plus rio Collectie 2015
  • ABC DESIGN Zonnescherm Sunny Plus coral Collectie 2015

Adviesprijs¹ 24,90 €
22,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A109396

ABC DESIGN Zonnescherm Sunny Plus cranberry Collectie 2015
Sunny Plus biedt royalebescherming tegen de zon, hij is met weinig inspanning aan het dak van al onze kinderwagens uit de actuele collectie te bevestigen. Het zonnezeil is gemakkelijk te verstellen en aan de stand van de zon aan te passen. Vanzelfsprekend biedt het zonnezeil een optimale UV bescherming naar UVP 50+ Australian Standard

• Praktische zonnebescherming voor alle aktuele kinderwagenmodellen
• Eenvoudig te bevestigen
• UV-bescherming 50+ Australian Standard

Enkel het zonnescherm wordt bij bestelling geleverd.

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

ABC Design

ABC Design – stoer design en praktisch

Ontdek het comfort van de kinderwagens en buggy’s van ABC Design. Ruim 25 jaar ontwikkelt en produceert ABC Design kinderwagens voor het dagelijkse gebruik. De kinderwagens en buggy’s van ABC Design zijn flexibel en bieden veel extra functies. ABC Design is onder andere bekend als trendsetter wat het design aangaat. ABC Design biedt vele verschillende modellen en kleuren, zodat er voor elke familie iets passends bij zit. Samen met ABC Design wordt erop uit gaan nog leuker. Ontdek al onze ABC Design producten hier.


ABC DESIGN Zonnescherm Sunny Plus cranberry Collectie 2015
Adviesprijs¹ 24,90 €
22,90 €