Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
ALTABEBE Wintervoetenzak 2 in 1 voor reiswieg en kinderwagen bruin - whitewash
Momenteel uitverkocht

ALTABEBE Wintervoetenzak 2 in 1 voor reiswieg en kinderwagen bruin - whitewash

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A152822

ALTABEBE Wintervoetenzak 2 in 1 voor reiswieg en kinderwagen bruin - whitewash
De universele Altabebe wintervoetenzak AL2211 combineert twee voetenzakken in één en waarborgt warmte en comfort tijdens de koudere winterdagen vanaf de eerste levensmaanden. Dankzij de 2-way-ritssluiting kan het onderste deel worden afgenomen, waardoor de voetenzak perfect in de reiswieg past. De verlengde versie is voor kinderwagens en buggy in de latere levensmaanden geschikt.

De buitenkant is winddicht en waterafstotend, ideaal voor sneeuw, regen en wind. Zacht polyester aan de binnenzijde zorgt voor goed comfort. Met het trekkoord kan het hoofddeel gemakkelijk worden aangepast. De wintervoetenzak is in 5 verschillende kleurencombinaties beschikbaar en functioneert met alle soorten gordelsystemen.

• Buitenzijde: 100% Oxford Polyester,
• Binnenin: 100% Polyester Fleece
• Vulling: 100% Polyester

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.