Amazonas Baby Draagdoek Carry sling BERRY 510 cm

Amazonas Baby Draagdoek Carry sling BERRY 510 cm

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Amazonas Baby Draagdoek Carry sling CARRAGEEN 510 cm

54,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A017787

Amazonas Baby Draagdoek Carry sling BERRY 510 cm
DRAAGDOEK


ECO volgens de richtlijnen van de Öko-Test-Standards

Draagdoeken stimuleren de ontwikkeling van het kind en zorgen zo voor een verhoging van de emotionele, cognitieve en motorische capaciteiten.

Deze draagdoeken zijn op de aanbevolen Kreuz-Köper-manier geweven (diagonaal noch belastbaarder). Baby- en draagdoeken worden niet ingesnoerd. De baby wordt optimaal gesteund.

Door de verschillende knooptechnieken kun je de doek te allen tijde aan de grootte van je baby aanpassen.


Aanbevolen voor kinderen van 0-3 jaar. Alle doeken met bindhandleiding.

Details:
• materiaal: 100% katoen getest op schadelijke stoffen
• handgeweven
• afmeting: ca. 450 c.q. 510 x 70 cm
• gewicht: ca. 0,7 kg c.q. 0,9 kg
• belastbarheid: ca. 20 kg


Öko-Tex-Standard 100 - Prüfungs-Nr.: ZHGO 069166 Prüfungsinstitut TESTEX


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Amazonas

AMAZONAS® - innovatieve producten voor jong en oud

AMAZONAS® ontwerpt en ontwikkeld al meer dan 20 jaar nieuwe en creatieve producten die bijdragen aan een goede en gezonde ontwikkeling van je baby. Uiteenlopend van draagzakken en draagdoeken tot aan hangstoelen en hangschommels. Een meerderheid van de AMAZONAS® producten worden geproduceerd in Brazilië, waar veel kennis over Inheemse Amerikanen is. Dat zie je terug in de verschillende ontwerpen en producten. Naast de bekende baby hangmatten staat AMAZONAS® ook bekend om de geknoopte kleurige hangstoelen, draagzakken en draagdoeken.
Amazonas Baby Draagdoek Carry sling BERRY 510 cm
54,90 €