AMAZONAS Baby hangmat KAYA NATURA

AMAZONAS Baby hangmat KAYA NATURA

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 6 beschikbaar!

70,04 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A017771

AMAZONAS Baby hangmat KAYA NATURA
Baby hangmat

Met de Kaya natura heb je je baby overal in huis of in de tuin dichtbij je en je hebt allebei je handen vrij. De baby is er altijd bij en ligt niet in de weg, want Kaya natura kan in het frame Leo,Hippo en Carello Baby in elke deurkader met de deurklem DOOR Clamp of indivueel opgehangden worden. Kaya natura biedt alle voordelen van een hangmat aan, de nog iets gebogen babyrug wordt ergonomisch gesteund en beschermd. In Kaya natura is je baby heel veilig, de hangmat is veilig en stevig over het frame getrokken en bovendien aan acht veiligheidspunten met stabiele klittenband-verbindingen vastgemaakt.

Let op: de deurklem wordt niet meegeleverd

Technische gegevens:
• Lig gedeelte ca. 88 x 63 cm• Gewicht ca. 1,5 kg
• Draagvermogen max. 20 kg
• Leeftijd: 0-9 maanden

Accessoires

Prijs
28,85 €
Prijs
22,05 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Amazonas

AMAZONAS® - innovatieve producten voor jong en oud

AMAZONAS® ontwerpt en ontwikkeld al meer dan 20 jaar nieuwe en creatieve producten die bijdragen aan een goede en gezonde ontwikkeling van je baby. Uiteenlopend van draagzakken en draagdoeken tot aan hangstoelen en hangschommels. Een meerderheid van de AMAZONAS® producten worden geproduceerd in Brazilië, waar veel kennis over Inheemse Amerikanen is. Dat zie je terug in de verschillende ontwerpen en producten. Naast de bekende baby hangmatten staat AMAZONAS® ook bekend om de geknoopte kleurige hangstoelen, draagzakken en draagdoeken.
AMAZONAS Baby hangmat KAYA NATURA
70,04 €