AMAZONAS Hangstoel Artista blue

AMAZONAS Hangstoel Artista blue

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 3 beschikbaar!

55,19 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A219971

AMAZONAS Hangstoel Artista blue
Origineel brasiliaans handwerk! Met 1,30 m breedte en 1,60 m lengte heeft de Brasil king-size formaat en is bijna net zo groot, als een klassieke braziliaanse hangmat. De 4-voudig vernaaide afsluitingen, zoals de extradichte 400 g/m² gewoven stof, garanderen hoogste belastbaarheid, zoals bij alle braziliaanse hangmatten van Amazonas.
Opengespannen wordt de Brasil met een 1,20 m lange en 40 mm dikke houten staaf, die dankzij de gepatenteerde manier van hout draaien (binnen dikker dan buiten) een wegglijden van het touw naar binnen tegenhoud.

Productdetails:
  • tot 150 kg belastbaar
  • Aanbevolen ophanghoogte: minstens 210 cm
  • Materiaal: 85% katoen, 15% polyester
  • Te combineren met de volgende frames: Atlas, Tarus, Luna, Omega, Palmera

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Amazonas

AMAZONAS® - innovatieve producten voor jong en oud

AMAZONAS® ontwerpt en ontwikkeld al meer dan 20 jaar nieuwe en creatieve producten die bijdragen aan een goede en gezonde ontwikkeling van je baby. Uiteenlopend van draagzakken en draagdoeken tot aan hangstoelen en hangschommels. Een meerderheid van de AMAZONAS® producten worden geproduceerd in Brazilië, waar veel kennis over Inheemse Amerikanen is. Dat zie je terug in de verschillende ontwerpen en producten. Naast de bekende baby hangmatten staat AMAZONAS® ook bekend om de geknoopte kleurige hangstoelen, draagzakken en draagdoeken.
AMAZONAS Hangstoel Artista blue
55,19 €