Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Aquababy Badring Funny Blauw/Groen (2825)
Momenteel uitverkocht

Aquababy Badring Funny Blauw/Groen (2825)

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 21,95 €
18,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,05 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A004454

Aquababy Badring Funny Blauw/Groen (2825)
FUNNY AQUABABY BADRING

Deze badring is geschikt voor baby´s van 7 tot 16 maanden. De baby wordt ondersteund door de arm- en hog3e rugleuning en kan toch vrij bewegen. De verschillende hoeken van het zitje zijn perfect afgerond en voorkomen eventuele verwondingen aan de tere babyhuid.
Met drie leuke speeltjes nodigt de Aquababy uit om te spelen en spetteren. De Aquababy is met vier krachtige zuignapjes stevig vast te maken aan de bodem van het bad. Door te trekken aan de beide lipjes aan de buitenkant trek je de badrin weer los van de bodem.

Belangrijk:
Laat je baby NOOIT, ook niet voor een moment alleen en zonder toezicht in bad!Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.