Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
AUDIOLINE Babyweegschaal BW 1000 wit
Momenteel uitverkocht

AUDIOLINE Babyweegschaal BW 1000 wit

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 79,95 €
69,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 9,96 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A138671

AUDIOLINE Babyweegschaal BW 1000 wit
De weegschaal heeft een maximale capaciteit van 50 kg. Als dit gewicht overschreden wordt, word je gewaarschuwd door de overbelastingsindicator.
De weegschaal en de weegplaat zijn afneembaar, zodat de schaal is eenvoudig te reinigen is. Bovendien kan je de balans aan de grootte van de baby aanpassen.
De weegschaal wordt gekenmerkt door zijn hoge precisie (+10g) en hij detecteert zelfs de kleinste gewichtsafwijkingen . Het intuïtieve data-scherm zorgt ervoor, dat het gewicht eenvoudig kan worden afgelezen. Naast het gewicht, worden gewichtsvergelijkingen met de laatste meting weergegeven en een waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is, verschijnt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.