AVENT Babyverzorgingsset SCH400/00

AVENT Babyverzorgingsset SCH400/00

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

30,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A127903

AVENT Babyverzorgingsset SCH400/00

De eerste verzorgingsset van Philips AVENT bevat al het essentiële voor de verzorging van jouw baby.
De 11-delige set bevat een nauwkeurige, prettige en snelle digitale thermometer, een zachte babyborstel, bijpassende mini-kam, een nagelschaartje met afgeronde punten, een nagelknippertje en drie mini-nagelvijlen.
Ook inbegrepen zijn een neusaspirator met zacht uiteinde en een vingertandenborstel.
Alles is in een kwalitatief hoogwaardig en handig bewaartasje verpakt.
Zo heb je altijd de verzorgingsproducten bij de hand.

De verzorgingsset is ideaal als cadeau of om mee te nemen voor onderweg of op reis.

Leveromvang:
2 mini-nagelvijlen
1 nagelknipper
1 neusaspirator
1 nagelschaartje
1 vingertandenborstel
1 mini-kam
1 babyborstel
1 digitale thermometer
1 bewaartasje

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineert worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


AVENT Babyverzorgingsset SCH400/00
30,90 €