AVENT Drinkbeker met rietje 260ml blauw

AVENT Drinkbeker met rietje 260ml blauw

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 12,19 €
8,85 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,34 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A042435

AVENT Drinkbeker met rietje 260ml blauw
AVENT Magic Drinkbeker met rietje 260 ml
Lekvrij en geschikt voor zelfstandig gebruik

De AVENT-beker met rietje is ideaal voor opgroeiende peuters. De beker is lekvrij, eenvoudig door peuters zelf te gebruiken dankzij het unieke schroefdeksel. De beker kan uit elkaar worden gehaald, zodat alle onderdelen schoongemaakt kunnen worden.

Zacht, siliconen rietje met geïntegreerd lekvrij ventiel
Draaideksel voor hygiënisch en schoon rietje
Het kind kan het deksel zelf opendraaien en sluiten
Voor kindjes vanaf 12 maanden
Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
Voor extra hygiëne kan de volledige beker worden gesteriliseerd.
Te gebruiken met alle andere producten uit de AVENT/PHILIPS-serie.
De beker wordt geleverd in blauw of groen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineert worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


AVENT Drinkbeker met rietje 260ml blauw
Adviesprijs¹ 12,19 €
8,85 €