AVENT/PHILIPS Classic Speen met 2 gaatjes 1m+ BPA-vrij

AVENT/PHILIPS Classic Speen met 2 gaatjes 1m+ BPA-vrij

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

5,38 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A009774

AVENT/PHILIPS Classic Speen met 2 gaatjes 1m+ BPA-vrij
AVENT Speen met 2 gaatjes, 1m+

De unieke AVENT speen maakt het probleemloos combineren van borst- en flesvoeding mogelijk.
De AVENT siliconen speen is breed en zacht en en maakt het voor de baby mogelijk om dezelfde zuig- en kauwbewegingen als aan de moederborst te maken.

Speen met 2 gaatjes voor een langzame melktoevoer
Voor baby’s vanaf 1 maand en baby`s van alle leeftijden die borstvoeding krijgen
100% BPA-vrij
Extra zachte siliconenspeen
Inhoud: 2 stuks

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineert worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


AVENT/PHILIPS Classic Speen met 2 gaatjes 1m+ BPA-vrij
5,38 €