Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
AVENT/PHILIPS Silicone Fopspenen 6-18 maanden (Doorzichtig)
Momenteel uitverkocht

AVENT/PHILIPS Silicone Fopspenen 6-18 maanden (Doorzichtig)

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

7,49 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A019154

AVENT/PHILIPS Silicone Fopspenen 6-18 maanden (Doorzichtig)
AVENT/PHILIPS Silicone Fopspenen 6-18 maanden (Doorzichtig)
Zacht en symmetrische fopspenen voor natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, het tandvlees en tandjes. Zelfs als de speen ondersteboven in de mond gestopt wordt.

Eigenschappen:

• Veiligheidsring
• Per twee verpakt
• BPA vrij
• Met afdekdop

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineert worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!