Baby Dan Avantgarde Hekje inclusief 4 verlengstukken Natuur & Zilver

Baby Dan Avantgarde Hekje inclusief 4 verlengstukken Natuur & Zilver

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 9 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 82,00 €
77,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A197994

Baby Dan Avantgarde Hekje inclusief 4 verlengstukken Natuur & Zilver
Het Baby Dan® Avantgarde hekje is een hekje dat de hoogste zekerheid in woningen biedt.

Het Avantgarde hekje is een hekje dat met drukbevestiging wordt bevestigd en kan daarom worden gemonteerd zonder te boren. Ook is er geen gereedschap nodig. Alles wat je nodig hebt, zit in de verpakking.

Het hekje heeft een zilverkleurig frame van metaal en een deur uit massief beukenhout.

Het laat zich in beide richtingen openen. Volwassenen kunnen het hekje met één hand openen. Het dubbele slot verhindert dat kleine kinderen het hekje zelf kunnen openen.

Het hekje is geschikt voor openingen, deuren en trappen met een maat van 71,3 tot 104,1 cm. Een geïntegreerde indicator laat zien wanneer het hekje correct gemonteerd is.

Het Baby Dan® Avantgarde hekje biedt optimale bescherming voor je kindje.

Product-Highlights:
  • Bestaat uit: 1 deurelement en 4 verlengstukjes
Technische details:
  • Kleur: Beuken/zilver
  • Hoogte (gemonteerd): 73 cm
  • Niet weerbestendig
  • Leeftijd: Geschikt voor kinderen tot 24 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Baby Dan

Baby Dan – Kwaliteit en veiligheid

Het Deense merk Baby Dan staat bekend om de goede kwaliteit producten, hoge veiligheid en daarnaast liefde voor het milieu. Op het gebied van veiligheid heeft Baby Dan met verschillende producten internationale prijzen en onderscheidingen voor een design en innovatie gewonnen. Baby Dan werd in 1947 opgericht door de familie Andersen. Baby Dan heeft een uitgebreid assortiment kinderveiligheid producten waaronder hoogwaardige deur- en traphekjes.
Baby Dan Avantgarde Hekje inclusief 4 verlengstukken Natuur & Zilver
Adviesprijs¹ 82,00 €
77,95 €