-10% op autostoelen & kinderwagens!
-10% op je autostoel /kinderwagen
Jouw kortingscode:
ZOEF6007
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
Baby Dan Flexi Fit Hekje hout wit

Baby Dan Flexi Fit Hekje hout wit

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen NL!
 • Baby Dan Flexi Fit Houten hekje, zilver

Adviesprijs¹ 59,95 €
44,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 15,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A142868

Baby Dan Flexi Fit Hekje hout wit
De Flexi Fit van Baby Dan® is een uniek en flexibel systeem dat geschikt is voor vrijwel elke opening.

Het sluitwerk aan de muur kan gebogen worden, zodat deze zowel aan de binnen- als ook aan de buitenkant op de kozijnen kan worden gemonteerd. Montage van dit hekje is zelfs schuin mogelijk. De Flexi Fit is een hekje dat op de muur gemonteerd wordt. Als deze binnen aan het kozijn wordt gemonteerd, pas het hekje in openingen van 67 tot 105,5 cm. Bij montage aan de buitenkant van het kozijn, is de maximale afmeting ca. 5 cm minder.

De Flexi Fit is in beide richtingen te openen en kan met één hand geopend worden. Het design maakt het hekje ideaal voor deuren, maar ook voor boven en onder aan trappen.

Het heeft een uniek en veilig Quick Release sluitwerk, die snelle montage en demontage mogelijk maakt. Als het sluitwerk gemonteerd is, kan het hekje aangepast worden aan de breedte van de deur. Je kunt het hekje dan gemakkelijk in de sluitwerken laten glijden. Als het hekje eens niet nodig is, kan het door volwassenen, zonder gereedschap, in een paar seconden verwijderd worden.

Product-Highlights:
 • Super flexibel - past in bijne elke opening
 • Laat zich zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van kozijnen monteren
 • Ideaal als beveiliging bij deuren en trappen
 • De Quick Release Functie zorgt voor gemakkelijke montage en demontage
 • Het dubbele slot verhindert dat kinderen het hekje kunnen openen
Technische details:
 • Kleur: Wit
 • Materiaal: hout
 • Hoogte (gemonteerd): 74cm
 • Geschikt voor openingen van 67 tot 105,5 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Baby Dan

Baby Dan – Kwaliteit en veiligheid

Het Deense merk Baby Dan staat bekend om de goede kwaliteit producten, hoge veiligheid en daarnaast liefde voor het milieu. Op het gebied van veiligheid heeft Baby Dan met verschillende producten internationale prijzen en onderscheidingen voor een design en innovatie gewonnen. Baby Dan werd in 1947 opgericht door de familie Andersen. Baby Dan heeft een uitgebreid assortiment kinderveiligheid producten waaronder hoogwaardige deur- en traphekjes.
Baby Dan Flexi Fit Hekje hout wit
Adviesprijs¹ 59,95 €
44,95 €