Baby Dan Meubelbevestiging

Baby Dan Meubelbevestiging

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

7,11 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A052857

Baby Dan Meubelbevestiging
De meubelbevestiging voorkomt het omkiepen van je meubels.

De bevestiging is verstelbaar en laat zich zo aan je meubels aanpassen. Hij is afneembaar, als hij eens niet gebruikt wordt.

Productdetails:
  • Verstelbaar en afneembaar

  • Materiaal 100% PVC-vrij

Accessoires

Prijs
5,99 €
Prijs
7,11 €
Prijs
9,92 €
Prijs
19,38 €
Prijs
4,90 €
Prijs
5,99 €
Prijs
2,99 €
Prijs
5,52 €
Prijs
5,49 €
Prijs
7,92 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Baby Dan

Baby Dan – Kwaliteit en veiligheid

Het Deense merk Baby Dan staat bekend om de goede kwaliteit producten, hoge veiligheid en daarnaast liefde voor het milieu. Op het gebied van veiligheid heeft Baby Dan met verschillende producten internationale prijzen en onderscheidingen voor een design en innovatie gewonnen. Baby Dan werd in 1947 opgericht door de familie Andersen. Baby Dan heeft een uitgebreid assortiment kinderveiligheid producten waaronder hoogwaardige deur- en traphekjes.
Baby Dan Meubelbevestiging
7,11 €