Baby Dan Premier Hekje inclusief 6 verlengstukken, zwart

Baby Dan Premier Hekje inclusief 6 verlengstukken, zwart

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 2 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 89,99 €
84,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,04 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A198022

Baby Dan Premier Hekje inclusief 6 verlengstukken, zwart
Met het Premier Hekje van Baby Dan heb je een klassiek hekje met modern design, waarbij bij de bevestiging niet geboord hoeft te worden.
Het Premier Hekje is al sinds jaren de Baby Dan bestseller.

Premier is een hekje dat met een drukbevestiging wordt gemonteerd. Je hoeft niet te boren of plakken en er blijven geen sporen achter op de muur, als je het hekje niet meer gebruikt. Alles wat je nodig hebt voor montage, wordt meegeleverd.

De Premier laat zich erg gemakkelijk monteren. In de handgreep vind je een indicator, die laat zien of het hekje juist is gemonteerd.

De hekje kan in openingen van 73,5 - 119,3 cm worden gebruikt.
Met verlengstukjes kan het hekje ook voor openingen tot 119,3 cm worden gebruikt. Bij meer dan 2 verlengstukken zijn wandbevestigingen nodig.

Product-Hightlights:
  • Geen boren, zonder wandbevestigingen
  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Met indicator
Technische details:
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: metaal, kunststof
  • Hoogte: 71 cm
Let op: Bij meer dan 2 verlengstukken zijn wandbevestigingen nodig! 6 verlengstukjes inbegrepen.

Accessoires

Prijs
13,95 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Baby Dan

Baby Dan – Kwaliteit en veiligheid

Het Deense merk Baby Dan staat bekend om de goede kwaliteit producten, hoge veiligheid en daarnaast liefde voor het milieu. Op het gebied van veiligheid heeft Baby Dan met verschillende producten internationale prijzen en onderscheidingen voor een design en innovatie gewonnen. Baby Dan werd in 1947 opgericht door de familie Andersen. Baby Dan heeft een uitgebreid assortiment kinderveiligheid producten waaronder hoogwaardige deur- en traphekjes.
Baby Dan Premier Hekje inclusief 6 verlengstukken, zwart
Adviesprijs¹ 89,99 €
84,95 €