Baby Jogger Reiswieg voor buggy Select red

Baby Jogger Reiswieg voor buggy Select red

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 9 beschikbaar!
  • Baby Jogger Reiswieg voor buggy Select black/denim
  • Baby Jogger Reiswieg voor buggy Select teal

Adviesprijs¹ 139,00 €
119,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 20,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A140144

Baby Jogger Reiswieg voor buggy Select red
De passende accessoire voor gebruik vanaf de geboorte. De stabiele reiswieg biedt veiligheid en comfort voor je baby.

Accessoires

Prijs
39,95 €

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

BABYJOGGER

Onderweg met Baby Jogger

Baby Jogger is een geliefd merk bij vele ouders. De kinderwagen is ideaal voor allerlei ondergronden. Van ritjes over straks asfalt tot aan straten van klinkers als ook een fijne boswandeling. De kinderwagens van Baby Jogger zijn gebouwd voor verschillende ondergronden. In samenwerking met vele ouders ontwikkeld Baby Jogger de producten. Ontdek al onze Baby Jogger producten hier!


Baby Jogger Reiswieg voor buggy Select red
Adviesprijs¹ 139,00 €
119,00 €