BABYBJÖRN Draagzak WE Cotton Zwart

BABYBJÖRN Draagzak WE Cotton Zwart

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

94,99 €
94,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A107159

BABYBJÖRN Draagzak WE Cotton Zwart
De nieuwe generatie draagzakken, die altijd en overal gebruiksvriendelijkheid voorop stelt. In totaal drie draagposities voor de buik en op de rug. De stevige heupriem en gevoerde schouderbanden geven de draagzak een comfortabel en ergonomisch design, waarmee je je baby langere tijd dragen kan.

Details:
• Buik- en rugdrager
• Vanaf de geboorte tot 3 jaar (min. 3,5kg/ max. 15 kg)
• De draagzak We is zo ontworpen dat je hem zonder hulp in alle posities kunt dragen.
• De voorkant van de draagzak kan worden losgemaakt zodat je je baby snel en eenvoudig uit de draagzak kunt tillen.
• Eenvoudig verstelbaar voor de ideale pasvorm

Drie draagposities voor de buik en op de rug.

Speciale draagpositie voor pasgeborenen. Voor de eerst periode na de geboorte, is er de speciale hoge stand die speciaal is afgestemd op de behoeften van je baby. Dit maakt oogcontact en fysieke intimiteit mogelijk, terwijl je ook de ademhaling van je baby in de gaten kunt houden. Maximale lengte 62cm.

Een iets lagere positie voor grotere baby's. Wanneer je kind iets is groter is geworden, ongeveer met 4 maanden, is het tijd hem in een lagere positie te dragen. Je draagt je kind nog steeds met zijn gezicht naar je toe. Minimale lengte 62cm.

Veilig en comfortabel op de rug dragen vanaf 1 jaar. Terwijl je kind met zijn blik naar jou in de draagzak zit, draai je de hele draagzak van je buik op je rug. De schouderband is de hele tijd als een gesloten lus rond je lichaam bevestigd en zorgt ervoor dat je kind veilig is tijdens het draaien. Dit gaat snel, veilig en gemakkelijk, zonder enige hulp van anderen. Max. 15 kg/100 cm.

Advies:
Met de draagzak WE draag je je kind met zijn gezicht naar binnen. Wanneer je een zelfde soort draagzak wilt, waarmee je je kind met zijn gezicht naar buiten draagt, dan raden wij de draagzak ONE aan.

Materiaal:
Alle gebruikte materialen zijn zacht voor de gevoelige huid van je kind en zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Dat vinden wij belangrijk!


• Stof: 100 % katoen
• Overige stof: 100 % polyester

Onderhoud:
• Wasbaar tot 40°C
• Apart wassen
• Gebruik bij voorkeur een milieuvriendelijk en zacht wasmiddel zonder bleekmiddel
• Niet geschikt voor de droger

Veiligheid:
De draagzak WE voldoet aan de veiligheidsnormen van EN 13209-2:2005

Accessoires

Prijs
14,90 €
Prijs
41,15 €

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Babybjörn

BabyBjörn - blije baby's, blije ouders

BabyBjörn is een Zweedse familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht door Björn Jakobson. Het bedrijfsconcept van toen is nog altijd hetzelfde: het vereenvoudigen van het dagelijks leven voor gezinnen met kleine kinderen door het ontwikkelen van veilige en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit voor kinderen tot drie jaar. BabyBjörn is verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Het assortiment bestaat uit: draagzakken, wipstoeltjes, reisbedjes, wiegjes, potjes, kinderstoelen en keukenproducten. Met als visie producten die heel goed werken en lang meegaan. Veiligheid, kwaliteit en stijl zijn kernwaarden, aan ieder product wordt veel zorg en aandacht besteed. Ontdek onze BabyBjörn producten hier!


BABYBJÖRN Draagzak WE Cotton Zwart
94,99 €
94,90 €