Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
BARBIE Dreamtopia Regenboog Prinses met Eenhoorn en Koets
Momenteel uitverkocht

BARBIE Dreamtopia Regenboog Prinses met Eenhoorn en Koets

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 74,99 €
65,89 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 9,10 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A186383

BARBIE Dreamtopia Regenboog Prinses met Eenhoorn en Koets
Met deze kleurige Barbie met koets en eenhoorn rij je door een koninkrijk vol regenbogen!

De koets is helemaal klaar voor de reis naar de fantasiewereld. Speel op twee manieren: zet de kap omlaag voor een ritje in de frisse lucht of maak de kap dicht als het 's nachts koud is. Regenboogkleuren, echt draaiende wielen en de bekende details zijn sprookjesachtig mooi. Teugels met blauwe kralen kunnen aan het met vlinders en edelsteen versierde hoofdstel vastgemaakt worden voor vervoer met een koninklijke look. De prachtige witte eenhoorn is het perfecte regenboogvriendje met glanzende roze manen, fonkelende gouden hoorn, paarse hoeven en een felgele staart. In haar regenboogoutfit met regenboogkralen op haar kleurige lijfje, een verwijderbare rok met een kleurige regenboog- en sterrenprint, prachtige roze schoentjes en roze prinsessenkroontje ziet Barbie de regenboogprinses er prachtig uit. Spring in de koets en speel de prachtigste sprookjes na. Ga het avontuur tegemoet, bezoek nieuwe koninkrijken en bedenk je eigen sprookjes, want met Barbie ‘you can be anything!’ Deze Barbie speelset bevat:
 • Een Barbie met outfit en accessoires
 • Kleurige koets met echte wielen
 • Eenhoorn met hoofdstel en teugels
 • Details:
  • Afmetingen: 60 x 34 x 18,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Accessoires

  Prijs
  127,89 €
  Prijs
  33,99 €

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.