Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Onze prijzen draaien door!
Onze prijzen draaien door!
10% Koningskorting:
ORANJE3882
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nui
BEABA Multitas Cameleo, mint
Momenteel uitverkocht

BEABA Multitas Cameleo, mint

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
37,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A069541

BEABA Multitas Cameleo, mint
BEABA Multitas Cameleo

De meervoudige tas is aan de CAMELE'O frame aangepast en maakt het mogelijk alle hygiëne en wc-producten bij de hand te hebben.
Het bestaat uit een waszak, twee gesloten netten, twee grote vakken en twee zijzakken.


Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.