BEBE JOU Bébé-Bubble Bademmer Transparant

BEBE JOU Bébé-Bubble Bademmer Transparant

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

19,15 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A023275

BEBE JOU Bébé-Bubble Bademmer Transparant
Bébé-Bubble Bademmer

In dit ergonomisch gevormde baby-zitbadje voelt je baby zich geborgen, net zoals in de baarmoeder. De Bébé-Bubble loopt aan de achterkant iets op en ondersteunt zo babyhoofd en -ruggetje. Als je baby iets groter is kan hij of zij ook nog badderen in de Bébé-Bubble. Er hoeft dan minder water in. De bademmer is daardoor waterbesparend ten opzichte van andere babybadjes.
Door de speciale veiligheidsklik is de Bébé-Bubble op iedere BEBE JOU badstandaard veilig te bevestigen. Door het handige formaat is de Bébé-Bubble ook te gebruiken op een wastafel, commode of in de douchebak.
Kleur: Transparant.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bebe Jou

Bébé Jou - verzorgingsproducten voor een zacht babyhuidje

Bébé Jou biedt een ruime keuze uit mooie en trendy verzorgingsproducten. Om samen van de mooie tijd te kunnen genieten, worden de proudcten van Bebe Jou ontwikkeld met oog voor kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor kindjes en ouders. Van het dagelijkse badje tot aan zindelijkheidstraining, met de producten van Bébé Jou genieten jullie samen nog meer. Ontdek al onze Bébé Jou hier!


BEBE JOU Bébé-Bubble Bademmer Transparant
19,15 €