Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
BEBE JOU Billendoekjesdoos kleur 85 Wishing Pooh
Momenteel uitverkocht

BEBE JOU Billendoekjesdoos kleur 85 Wishing Pooh

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
16,49 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A161615

BEBE JOU Billendoekjesdoos kleur 85 Wishing Pooh
De easy wipe box heeft een nieuwe sluiting en uitstraling gekregen. Met één vinger is de easy wipe box nu te open en te sluiten. De Easy Wipe box is goed afsluitbaar om te voorkomen dat de doekjes uitdrogen. De speciale opening zorgt ervoor dat het volgende doekje altijd te voorschijn komt. De sluitingen zijn doormiddel van het klik-systeem eenvoudig te openen.

Materiaal:
Polypropyleen

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Bebe Jou

Bébé Jou - verzorgingsproducten voor een zacht babyhuidje

Bébé Jou biedt een ruime keuze uit mooie en trendy verzorgingsproducten. Om samen van de mooie tijd te kunnen genieten, worden de proudcten van Bebe Jou ontwikkeld met oog voor kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor kindjes en ouders. Van het dagelijkse badje tot aan zindelijkheidstraining, met de producten van Bébé Jou genieten jullie samen nog meer. Ontdek al onze Bébé Jou hier!