BEBE JOU Kapset kleur 65 Tigger

BEBE JOU Kapset kleur 65 Tigger

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!
  • bébé jou® Borstel met kam Design: 050 blauw

Adviesprijs¹ 11,50 €
9,35 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,15 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A162044

BEBE JOU Kapset kleur 65 Tigger
Fris gekapt op weg dankzij de bébé-jou kapset. Zachte bolletjes op de tandjes van de kam, beschadigt de tere hoofdhuid niet. Beide hebben een handige handgreep voor een eenvoudig en veilig gebruik.

Materiaal:
Styrolux

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bebe Jou

Bébé Jou - verzorgingsproducten voor een zacht babyhuidje

Bébé Jou biedt een ruime keuze uit mooie en trendy verzorgingsproducten. Om samen van de mooie tijd te kunnen genieten, worden de proudcten van Bebe Jou ontwikkeld met oog voor kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor kindjes en ouders. Van het dagelijkse badje tot aan zindelijkheidstraining, met de producten van Bébé Jou genieten jullie samen nog meer. Ontdek al onze Bébé Jou hier!


BEBE JOU Kapset kleur 65 Tigger
Adviesprijs¹ 11,50 €
9,35 €