BEBE JOU Kapset kleur 82 Miffy Stars

BEBE JOU Kapset kleur 82 Miffy Stars

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Luma® Babycare Kam en Borstel  Design: Hello Little One in wit
  • Luma® Babycare Kam en Borstel  Design: Bo en Bing in mint
  • BEBE JOU Kam en Borstel kleur 37 Silver Stars
  • Luma® Babycare Kam en Borstel  Design: Confetti Party in Florida Mint

11,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A161578

BEBE JOU Kapset kleur 82 Miffy Stars
Fris gekapt op weg dankzij de bébé-jou kapset. Zachte bolletjes op de tandjes van de kam, beschadigt de tere hoofdhuid niet. Beide hebben een handige handgreep voor een eenvoudig en veilig gebruik.

Materiaal:
Styrolux

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bebe Jou

Bébé Jou - verzorgingsproducten voor een zacht babyhuidje

Bébé Jou biedt een ruime keuze uit mooie en trendy verzorgingsproducten. Om samen van de mooie tijd te kunnen genieten, worden de proudcten van Bebe Jou ontwikkeld met oog voor kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor kindjes en ouders. Van het dagelijkse badje tot aan zindelijkheidstraining, met de producten van Bébé Jou genieten jullie samen nog meer. Ontdek al onze Bébé Jou hier!


BEBE JOU Kapset kleur 82 Miffy Stars
11,99 €