BEBE JOU Toiletverkleiner de luxe Kleur 01 wit

BEBE JOU Toiletverkleiner de luxe Kleur 01 wit

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 4 beschikbaar!
  • BEBE JOU Toiletverkleiner de luxe Kleur 85 Wishing Pooh
  • bébé jou® WC Verkleiner de Luxe Design: 050 blauw
  • BEBE JOU Toiletverkleiner de luxe Kleur 83 Sweet Birds
  • BEBE JOU Toiletverkleiner de luxe Kleur 16 blauw

Adviesprijs¹ 18,50 €
18,49 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A161694

BEBE JOU Toiletverkleiner de luxe Kleur 01 wit
De ToiletTrainer beschikt over een unieke verstelling voor plaatsing door zowel ouder als kind op ieder toilet! Het comfortabele zitvlak en de antisliprand zorgen ervoor dat de toiletbril niet kan verschuiven tijdens het zitten. Door de vlakke achterzijde van de ToiletTrainer kan deze bril na gebruik gewoon rechtop worden neergezet.

Materiaal:
Polypropyleen en antislip thermoplastisch elastomeer

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bebe Jou

Bébé Jou - verzorgingsproducten voor een zacht babyhuidje

Bébé Jou biedt een ruime keuze uit mooie en trendy verzorgingsproducten. Om samen van de mooie tijd te kunnen genieten, worden de proudcten van Bebe Jou ontwikkeld met oog voor kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor kindjes en ouders. Van het dagelijkse badje tot aan zindelijkheidstraining, met de producten van Bébé Jou genieten jullie samen nog meer. Ontdek al onze Bébé Jou hier!


BEBE JOU Toiletverkleiner de luxe Kleur 01 wit
Adviesprijs¹ 18,50 €
18,49 €