Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Onze prijzen draaien door!
Onze prijzen draaien door!
10% Koningskorting:
ORANJE3882
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nui
BEBE JOU Verzorgingsmand kleur 82 Miffy Stars
Momenteel uitverkocht

BEBE JOU Verzorgingsmand kleur 82 Miffy Stars

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • BEBE JOU Verzorgingsmand kleur 65 Tigger
  • BEBE JOU Verzorgingsmand kleur 38 Forest Friends
  • BEBE JOU Verzorgingsmand 85 Wishing Pooh

18,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A161800

BEBE JOU Verzorgingsmand kleur 82 Miffy Stars
Bij de commode is het handig om je spulletjes bij de hand te hebben. Kam, borstel, manicureset en haarlotion zet deze praktisch in de verzorgingsmand naast je waskussen. Al deze spulletjes kun je prima in de bébé-jou verzorgingsmand bewaren. Het verzorgingsmandje bestaat uit één gevlochten mandje met een badstof of katoenen hoes voorzien van een fraaie borduur. De hoes is in verschillende kleuren en motieven te verkrijgen en kan gewassen worden.

Materiaal:
100% katoen

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Bebe Jou

Bébé Jou - verzorgingsproducten voor een zacht babyhuidje

Bébé Jou biedt een ruime keuze uit mooie en trendy verzorgingsproducten. Om samen van de mooie tijd te kunnen genieten, worden de proudcten van Bebe Jou ontwikkeld met oog voor kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor kindjes en ouders. Van het dagelijkse badje tot aan zindelijkheidstraining, met de producten van Bébé Jou genieten jullie samen nog meer. Ontdek al onze Bébé Jou hier!