Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
BELUGA Quercetti - Knikkerbaan Migoga Super Vortex
Momenteel uitverkocht

BELUGA Quercetti - Knikkerbaan Migoga Super Vortex

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 59,99 €
44,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 15,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A146985

BELUGA Quercetti - Knikkerbaan Migoga Super Vortex
213-delige knikkerbaan Marble Run Maxi. Zuilen, bruggen en rails zorgen voor ontelbare mogelijkheden en garandeerd urenlang speelplezier. De knikkerbaan bevordert daarmee niet alleen de creativiteit, maar ook het logisch denken. Als alles correct wordt gebouwd, suizen de knikkers door de baan.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 6588
• Vanaf 8 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Let op!
Afwijkingen in kleur en verandering in kleurvariant voorbehouden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.