BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015

BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • BIG Bobby Car Classic rood inclusief fluisterwielen en schoenbescherming
  • BIG Bobby Car Classic rood
  • BIG Bobby Car Classic - Fulda
  • BIG Bobby Car Classic Dolfijn

Adviesprijs¹ 60,90 €
49,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 11,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A128353

BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015
Nu veranderen kinderkamers en speelplaatsen zich in heuse racebanen, want met de BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015 wordt elke beginner een echte racekoerier.

Net als alle BIG Bobby Cars beschikt deze gelimiteerde uitgave ook over vele extra's. Een perfecte ergonomie, de onverwoestbare bouw en een kom voor de knieën voor grotere kinderen maken de BIG Bobby Car de meest verkochte loopwagen ter wereld.
In 2013 werd de 18-miljoenste BIG Bobby Car geproduceerd. Een dieper liggend zwaartepunt en robuuste besturing voor kleine draaicirkels zorgen voor een hoog rijcomfort. Een bijzonder highlight is ook het stuurwiel met geluidseffecten. Achter de verschillende knoppen zijn geluiden vanuit de autosport verborgen. Het begint met het typische start-geluid van een raceauto. Snel nog even tanken en de juiste banden uitkiezen en dan wordt er koers gezet richtign de racebaan. Met de plus-knop rechts kan de kleine koerier naar een ander versnelling schakelen en met de linkerknop weer terug schakelen. De kleine koerier ontvangt de nodige aanwijzingen door middel van de radio-knop in te drukken. Dan klinkt de bekende pitstop-radio. Als de baan niet veilig is, kan de koerier de Safety Car sirene indrukken. Met deze perfecte uitrusting spreekt het voor zich dat de kleine koerier onder luid applaus als eerste de finish bereikt. Want ook voor de toejuiching hebben de ontwikkelaars van BIG een eigen knop ingebouwd. Het nieuwe voertuig van de BIG Bobby Car familie is net als alle producten van BIG van hoogwaardig materiaal gemaakt en op maximale veiligheid en kwaliteit getest.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 800056090
• Vanaf 12 maanden

Accessoires

Prijs
21,63 €
Prijs
17,43 €
Prijs
22,99 €
Prijs
24,08 €
Prijs
15,06 €
Prijs
4,90 €
Prijs
27,48 €
Prijs
21,08 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Big

BIG – Bobby Car en meer!

Horen mensen het merk BIG, dan denken ze in de regel direct aan de Bobby Cars van BIG. De eerste Bobby Car verscheen al begin jaren zeventig op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van opgroeiende kinderen. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende Bobby Cars, waaronder nog steeds de traditionele Bobby Car van vroeger. Naast auto's heeft BIG nog een ruime keuze uit onder andere zandbakken, glijbanen, babyspeelgoed, tractors en meer. Ontdek het allemaal in onze BIG shop!


BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015
Adviesprijs¹ 60,90 €
49,90 €