BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015

BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 7 beschikbaar!
  • BIG Bobby Car Classic rood
  • BIG Bobby Car Classic Flower
  • BIG Bobby Car Classic Politie met geluid
  • BIG Bobby Car Classic - Fulda

Adviesprijs¹ 60,90 €
44,12 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 16,78 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A128353

BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015
Nu veranderen kinderkamers en speelplaatsen zich in heuse racebanen, want met de BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015 wordt elke beginner een echte racekoerier.

Net als alle BIG Bobby Cars beschikt deze gelimiteerde uitgave ook over vele extra's. Een perfecte ergonomie, de onverwoestbare bouw en een kom voor de knieën voor grotere kinderen maken de BIG Bobby Car de meest verkochte loopwagen ter wereld.
In 2013 werd de 18-miljoenste BIG Bobby Car geproduceerd. Een dieper liggend zwaartepunt en robuuste besturing voor kleine draaicirkels zorgen voor een hoog rijcomfort. Een bijzonder highlight is ook het stuurwiel met geluidseffecten. Achter de verschillende knoppen zijn geluiden vanuit de autosport verborgen. Het begint met het typische start-geluid van een raceauto. Snel nog even tanken en de juiste banden uitkiezen en dan wordt er koers gezet richtign de racebaan. Met de plus-knop rechts kan de kleine koerier naar een ander versnelling schakelen en met de linkerknop weer terug schakelen. De kleine koerier ontvangt de nodige aanwijzingen door middel van de radio-knop in te drukken. Dan klinkt de bekende pitstop-radio. Als de baan niet veilig is, kan de koerier de Safety Car sirene indrukken. Met deze perfecte uitrusting spreekt het voor zich dat de kleine koerier onder luid applaus als eerste de finish bereikt. Want ook voor de toejuiching hebben de ontwikkelaars van BIG een eigen knop ingebouwd. Het nieuwe voertuig van de BIG Bobby Car familie is net als alle producten van BIG van hoogwaardig materiaal gemaakt en op maximale veiligheid en kwaliteit getest.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 800056090
• Vanaf 12 maanden

Accessoires

Prijs
22,99 €
Prijs
18,56 €
Prijs
24,90 €
Prijs
27,95 €
Prijs
19,90 €
Prijs
8,44 €
Prijs
33,94 €
Prijs
24,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Big

BIG Speelgoed – Meer dan alleen BIG Bobby Car

Horen mensen het merk BIG, dan denken ze in de regel direct aan de Bobby Cars van BIG. De eerste Bobby Car verscheen al begin jaren zeventig op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van opgroeiende kinderen. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende Bobby Cars, waaronder nog steeds de traditionele Bobby Car van vroeger. Naast auto's heeft BIG nog een ruime keuze uit onder andere zandbakken, glijbanen, waterspeelgoed, babyspeelgoed, tractors en meer.

De BIG Bobby Car – Al vele generationen populair

De BIG Bobby Car wordt continu verder ontwikkeld. De BIG Bobby Car is een echte klassieker onder de loopauto’s. De Bobby Car met fluisterwielen zorgt duidelijk voor nog meer speelplezier voor zowel kind als ook voor de ouders. Er zijn vele varianten op de klassieke Bobby Car, denk bijvoorbeeld van de Quad Racing, politiewagen en een racewagen. Is de vader verantwoordelijk voor de aanschaf van de Bobby Car, dan kan het zomaar zijn dat hij met een Baby-Porsche of een SLK-Bobby-Benz thuis komt. De Bobby Car is zeker niet alleen voor jongens, voor meisjes die van roze houden is er bijvoorbeeld de BIG Bobby Car Classic Girlie of de BIG Bobby Car Classic Minnie Mouse. Bovendien zijn er vele accessoires als aanhangwagen, stuurtjes en lampen verkrijgbaar.

BIG - speelgoed voor iedereen

Het mooie assortiment van Jollein zorgt er al snel voor dat er veel producten zijn waar je helemaal weg van bent. Zo zijn de comfortabele voedingskussens met mooie hoes ideaal voor de knusse voedingsuurtjes samen. De hydrofiele doeken gemaakt van 100% katoen mogen natuurlijk niet missen. Deze zijn wasbaar tot 60°C en met ruime keuze uit de mooiste designs. Roze, blauw, grijs of een modern patroontje – er is zeker voor ieder wat bij. En na het baden mag de zachte badcape met capuchon zeker niet missen, want het kan niet knus genoeg zijn.
BIG Bobby Car Classic Racing Edition 2015
Adviesprijs¹ 60,90 €
44,12 €