BIG Bobby Quad "Racing"

BIG Bobby Quad "Racing"

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 71,95 €
64,85 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 7,10 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A048265

BIG Bobby Quad "Racing"
BIG Bobby Quad "Racing"

Dit nieuwe design is een hele stoere nieuwe uitvoering van de klassieke BIG Bobby Car. Het coole model is gemaakt van zeer sterk materiaal: polyetheen.
Standaard voorzien van off the road ruige terrein banden, die weinig geluid maken en voor extra grip zorgen. Dat zorgt voor nog meer speelplezier!.
Doordat je kind met gespreide benen op deze klassieker onder de kinderauto’s zit, wordt de ontwikkeling van de heup en de motoriek gestimuleerd

De uitstekende afwerking, het sportstuur, de toeter en het diepliggende zwaartepunt maken van de BIG-BOBBY-CAR zeer veilig speelgoed.
Natuurlijk heeft ook de BIG Bobby Quad twee aanhanger koppelingen en een tankdop met geheim opberg vak, zodat de accessoires van de big Bobby car next generation ook op deze Quad passen.

Afmetingen: 68 x 37 x 46 cm

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar!

Accessoires

Prijs
21,63 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Big

BIG – Bobby Car en meer!

Horen mensen het merk BIG, dan denken ze in de regel direct aan de Bobby Cars van BIG. De eerste Bobby Car verscheen al begin jaren zeventig op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van opgroeiende kinderen. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende Bobby Cars, waaronder nog steeds de traditionele Bobby Car van vroeger. Naast auto's heeft BIG nog een ruime keuze uit onder andere zandbakken, glijbanen, babyspeelgoed, tractors en meer. Ontdek het allemaal in onze BIG shop!


BIG Bobby Quad "Racing"
Adviesprijs¹ 71,95 €
64,85 €