Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
BIG Bobby scooter Zwart Groen (56815)
Momenteel uitverkocht

BIG Bobby scooter Zwart Groen (56815)

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 29,95 €
25,89 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 4,06 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A067137

BIG Bobby scooter Zwart Groen (56815)
BIG Bobby scooter Zwart Groen (56815)

Tijdens een ritje met deze driewieler leert je kind evenwicht, reactievermogen en coördinatie beter kennen. De scooter is voorzien van drie wielen die zorgen voor optimale balans, heeft daarnaast een ergonomisch stuur en zitpositie voor comfortabel en plezierig rijden, plus stuurbegrenzing voor extra veiligheid.

• Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden
• Afmetingen: 58 x 37 x 37 cm
• Maximale draagkracht: 25 kg

Let op! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden i.v.m. stikkingsgevaar


Accessoires

Prijs
17,99 €
Prijs
9,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Big

BIG – Bobby Car en meer!

Horen mensen het merk BIG, dan denken ze in de regel direct aan de Bobby Cars van BIG. De eerste Bobby Car verscheen al begin jaren zeventig op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van opgroeiende kinderen. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende Bobby Cars, waaronder nog steeds de traditionele Bobby Car van vroeger. Naast auto's heeft BIG nog een ruime keuze uit onder andere zandbakken, glijbanen, babyspeelgoed, tractors en meer. Ontdek het allemaal in onze BIG shop!