BIG PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Misha's House

BIG PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Misha's House

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 49,95 €
40,06 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 9,89 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A138700

BIG PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Misha's House
Wereldwijd tellen de populaire cartoons van "Masha and the Bear" tot de succesvolste kinderseries. In het middelpunt staat de unieke vriendschap tussen twee verschillende karakters: terwijl de voormalige circusbeer Mischa graag zijn rust pakt, bezoekt de kleine, actieve Mascha hem dagelijks om zijn leven enigszins door elkaar te halen.

Met de speelset Mischa's House duiken kinderen in de wereld van de brommige beer en de brutale Mascha. Bestaande uit 163 delen inclusief de speelfiguren Mascha en Mischa, de beren. Met de meegeleverde handleiding bouw je het grote houten huis van de beer met woon- en slaapkamer. In de voortuin groeien geurige bloemen. Met een houten bank en een grote tafel. Ontspannen wordt op de comfortabele stoel op het grote terras gedaan.

De bouwstenen en speelfiguren van de PlayBIG Bloxx-lijn zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen met bekende speelstenen gecombineerd worden. Samen met de vele andere speelsets van PlayBIG Bloxx Masha and the Bear bouw je een mooie speelwereld rondom de lieve Mascha.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 800057098
• Afmetingen: 54 x 31 x 30 cm
• Aanbevolen leeftijd: Van 1,5 tot 5 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Big

BIG – Bobby Car en meer!

Horen mensen het merk BIG, dan denken ze in de regel direct aan de Bobby Cars van BIG. De eerste Bobby Car verscheen al begin jaren zeventig op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van opgroeiende kinderen. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende Bobby Cars, waaronder nog steeds de traditionele Bobby Car van vroeger. Naast auto's heeft BIG nog een ruime keuze uit onder andere zandbakken, glijbanen, babyspeelgoed, tractors en meer. Ontdek het allemaal in onze BIG shop!


BIG PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Misha's House
Adviesprijs¹ 49,95 €
40,06 €