Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
BIG PlayBIG Bloxx Peppa Pig - Ziekenhuis
Momenteel uitverkocht

BIG PlayBIG Bloxx Peppa Pig - Ziekenhuis

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 49,95 €
46,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A145225

BIG PlayBIG Bloxx Peppa Pig - Ziekenhuis


De speelset PlayBIG Bloxx Peppa ziekenhuis bestaat uit 112 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 5 jaar. Met de handleiding kan er een ziekenhuis met twee verdiepingen met patiëntenkamers inclusief bedden en nachtkastjes gebouwd worden. Bovendien is er een ziekenwagen, brancard en vier speelfiguren Peppa, George, Mama en Papa Pig inbegrepen.

PlayBIG Bloxx zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en combineerbaar met bekende bouwstenen.

Het perfecte speelgoed voor kleine bouwmeesters!

Als de bouwstenen erg vies zijn, kunnen ze in de wasmachine onder fijne was bij 40°C gewassen worden.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 800057081

• Aanbevolen leeftijd: Van 1,5 tot 5 jaar

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Big

BIG – Bobby Car en meer!

Horen mensen het merk BIG, dan denken ze in de regel direct aan de Bobby Cars van BIG. De eerste Bobby Car verscheen al begin jaren zeventig op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van opgroeiende kinderen. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende Bobby Cars, waaronder nog steeds de traditionele Bobby Car van vroeger. Naast auto's heeft BIG nog een ruime keuze uit onder andere zandbakken, glijbanen, babyspeelgoed, tractors en meer. Ontdek het allemaal in onze BIG shop!