Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
BOBUX Boys Babyschoenen RED LITTLE MONSTER
Momenteel uitverkocht

BOBUX Boys Babyschoenen RED LITTLE MONSTER

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

34,99 €
28,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 6,99 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A10297400000002

BOBUX Boys Babyschoenen RED LITTLE MONSTER
BABYSCHOENEN

Bobux wil dat kinderen vrij zijn, om te groeien en gezonde voeten te ontwikkelen, die ze hen voor de rest van hun leven moeten dragen. Kindervoeten hebben ruimte nodig. Ze hebben ruimte nodig, om te groeien, te bewegen en kracht te ontwikkelen, vooral in de eerste levenjaren.

Bobux schoenen met softzolen zijn de eerste en originele elastische lederschoenen, die nakomen wat ze beloven.

Ademend en huidvriendelijk
De softleder schoenen zijn ademend en passen zich aan de voeten aan. Hij geeft de voeten de ruimte zich te bewegen en zonder beperkingen natuurlijk te groeien. Softzolen bieden buitengewoonlijke bescherming voor binnen en comfort en warmte voor buiten.

Anti-slip zolen
Onze anti-slip wildleder zolen helpen kleine voeten grip te houden en te groeien - Of ze nou kruipen, wandelen of rennen.

Kleurige designs
De leuke en kleurige soft-zolen motieven zijn bedacht, om het verstand te stimuleren, wanneer deze begint met visuele informatie verzamelen. Net als een mobiel aan het einde van het been.

Details:
• Ademend leder
• Comfortabele en stevige pasvorm door de elastische band
• Anti-slip en duurzame zolen
• Materiaal: 100% Leder

Maattabel:
S = 3-9 maanden (9,8 - 11,1 cm)
M = 9-15 maanden (11,2 - 12,5 cm)
L = 15-21 maanden (12,6 - 13,1 cm)

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.