BRIO Ambulance met licht en geluid 30381

BRIO Ambulance met licht en geluid 30381

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
 • Nog 1 beschikbaar!
 • BRIO Brandweerauto met licht en geluid 30383
 • BRIO® WORLD politiewagen met licht en geluid 33825

24,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A207618

BRIO Ambulance met licht en geluid 30381
Klassiek speelgoed voor peuters.

De ambulance met licht- en geluidseffecten bestaat uit: wielen van kunststof, achterdeur die geopend kan worden en twee houten poppetjes.

Leg de patienten op de brancard en plaats de patient in de ambulance. De barncard past precies in de ambulance. Leuk, toch?

Doe de achterdeur dicht en rij snel naar het ziekenhuis met sirenen, tatuu, tatuu, tatuu, tatuu!

Details:
 • Met licht en geluid
 • Inhoud: 1x Ambulance, 1x Houten brancard, 2x Houten poppetjes.
 • Batterijen: 2x LR44 (inclusief)
 • Materiaal: hout/kunststof
 • Afmetingen:
 • 19,4 x 8 x 10,7 cm
 • Aanbevolen leeftijd: Vanaf 18 maanden


 • Opgepast
  Batterijen alleen door volwassenen laten vervangen Enkel aanbevolen batterijen van hetzelfde of verglijkbaar type gebruiken. Probeer batterijen nooit op te laden, als deze daarvoor niet geschikt zijn. Oplaadbare batterijen mogen alleen door volwassenen opnieuw opgeladen worden. Nooit verschillende batterijtypes gebruiken. Oude en nieuwe batterijen niet door elkaar gebruiken. De batterijen altijd met de juiste polen inleggen. Lege batterijen direct uit het speelgoed halen. De polen mogen nooit worden kortgesloten. Batterijen uit het speelgoed halen, als het speelgoed langere tijd niet wordt gebruikt. Gebruikte batterijen en electronische producten bij een erkend verzamelpunt inleveren. Deze producten mogen niet bij het huisafval worden weggegooid. Het speelgoed tegen vocht en nattigheid beschermen.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Brio

  BRIO – Never Stop Playing

  Al sinds 1930 staat BRIO bekend om het hoogwaardige speelgoed. Het Zweedse merk is wereldwijd voornamelijk geliefd om de bekende treinbanen met vele accessoires. In de BRIO World vind je onder andere tunnels, locomotieven, politieagenten, brandweermannen en boeren – net als in het echte leven. BRIO gaat met de tijd mee; vandaag de dag kunnen kinderen de locomotieven met een afstandsbediening of zelfs pet smartphone besturen. Helemaal nieuw is het BRIO Smart Tech. De locomotief op deze baan reageert dankzij de ingebouwde chips met voorgeprogameerde handelingen en geluidjes, met als highlight de wasstraat voor de treinen van BRIO Smart Tech.

  BRIO – niet alleen een treinbaan

  Naast de bekende treinbaan ontwikkelt BRIO ook innovatieve baby- en kinderspeelgoed. Het assortiment bestaat onder andere uit fantasievolle rammelaars, trek- en duwspeelgoed tot aan muziekinstrumenten. De niewe lijn My Home Town biedt kinderen vanaf 18 maanden bijzonder vrolijk en leueke speelfiguren. BRIO legt bijzonder veel waarde aan duurzaamheid, zo zijn sinds 2014 alle houten onderdelen van BRIO FSC-gecertificeerd. Hier wordt gewaarborgd dat het hout uit duurzame bossen kom en geen biosferen verstoord.
  BRIO Ambulance met licht en geluid 30381
  24,90 €