BRIO Mijn eerste treinbaan - Meeneem speelkoffer 33711

BRIO Mijn eerste treinbaan - Meeneem speelkoffer 33711

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
 • Nog 7 beschikbaar!

29,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A207741

BRIO Mijn eerste treinbaan - Meeneem speelkoffer 33711
Praktische speelkoffer om mee te nemen uit kunststof voor reizen en bezoekjes.

Bevat mijn eerste BRIO locomotief en klokkenwagen, rails en twee gepatenteerde hellingen. In de tas zitten extra gebogen sporen en passen bij de BRIO world.

Een speelkoffer met heldere kleuren, alleen voor jou! Neem hem mee op reis of breng hem mee naar vrienden om te spelen, waar je maar wil. Open de tas en schuif de klokkenwagen over de rails.

Een praktische speelkoffer die weinig ruimte inneemt.

Details:
 • Inhoud: 7 delen ( 1x locomotief x 1x klokkenwagen, 2x rails, 2x hellingbaan, 1x koffer)
 • Materiaal: Kunststof, hout
 • Afmetingen: ca. 44,6 x 24,1 x 7,4 cm
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Brio

  BRIO – Never Stop Playing

  Al sinds 1930 staat BRIO bekend om het hoogwaardige speelgoed. Het Zweedse merk is wereldwijd voornamelijk geliefd om de bekende treinbanen met vele accessoires. In de BRIO World vind je onder andere tunnels, locomotieven, politieagenten, brandweermannen en boeren – net als in het echte leven. BRIO gaat met de tijd mee; vandaag de dag kunnen kinderen de locomotieven met een afstandsbediening of zelfs pet smartphone besturen. Helemaal nieuw is het BRIO Smart Tech. De locomotief op deze baan reageert dankzij de ingebouwde chips met voorgeprogameerde handelingen en geluidjes, met als highlight de wasstraat voor de treinen van BRIO Smart Tech.

  BRIO – niet alleen een treinbaan

  Naast de bekende treinbaan ontwikkelt BRIO ook innovatieve baby- en kinderspeelgoed. Het assortiment bestaat onder andere uit fantasievolle rammelaars, trek- en duwspeelgoed tot aan muziekinstrumenten. De niewe lijn My Home Town biedt kinderen vanaf 18 maanden bijzonder vrolijk en leueke speelfiguren. BRIO legt bijzonder veel waarde aan duurzaamheid, zo zijn sinds 2014 alle houten onderdelen van BRIO FSC-gecertificeerd. Hier wordt gewaarborgd dat het hout uit duurzame bossen kom en geen biosferen verstoord.
  BRIO Mijn eerste treinbaan - Meeneem speelkoffer 33711
  29,99 €