BRIO Poppenwagen Klassiek, roze

BRIO Poppenwagen Klassiek, roze

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 15 beschikbaar!
  • BRIO poppenwagen Klassiek, paars
  • BRIO Poppenwagen Klassiek grijs met stippen
  • BRIO Poppenwagen Klassiek, rood

79,99 €
74,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,09 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A135027

BRIO Poppenwagen Klassiek, roze
Kinderen houden van poppen! En poppen hebben een poppenwagen nodig. Door het vouwbare frame, de brede wielen en de boodschappenmand van dit klassieke model heeft jouw kindje gegarandeerd veel poppenwagen-plezier. De stoffen bekleding en het matras zijn eenvoudig af te nemen en wasbaar.

Deze poppenwagen zorgt voor veel plezier.

Klassieke Poppenwagen. Lichte en stabiele metaalstangen om op te vouwen. Brede rubberen spaakwielen. Met eenvoudig afneembare reiswieg

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 24891114
•Hoogte duwstang: ca. 69 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
10,65 €
Prijs
14,95 €
Prijs
12,90 €
Prijs
37,95 €
Prijs
9,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Brio

BRIO - Een reis vol speelplezier!

BRIO is een speelgoedbedrijf uit Zweden. De naam BRIO staat voor Bröderna Ivarsson, Osby, wat Gebroeders Ivarsson, Osby betekent. Het meest bekende speelgoed van BRIO vandaag de dag zijn de houten spoorwegen. Het eerste speelgoed van BRIO is in 1930 op de markt verschenen, dit waren twee houten vrachtwagens. Pas in 1950 kwamen de bekende spoorwegen met accessoires van BRIO op de markt. Bij pink or blue heb je een ruime keuze uit het speelgoed van BRIO. Van trek- & duwspeelgoed voor peuters en kleuters tot aan poppenwagens, bouwsets en natuurlijk ruime keuze uit de bekende spoorwegen van BRIO voor de wat grotere kids.


BRIO Poppenwagen Klassiek, roze
79,99 €
74,90 €