BRITAX RÖMER Autostoel  Baby-Safe Plus II Flame Red

BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Plus II Flame Red

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 2 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 150,00 €
142,07 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 7,93 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A153381

BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Plus II Flame Red
Groep 0, gewicht: 0- 13 kg, Leeftijd: vanaf de geboorte tot ca. 15 jaar

DeBABY-SAFE PLUS II biedt alle veiligheidsfuncties, die ouders van Britax Römer verwachten. Daarbij biedt hij de meest belangrijke beveiliging, namelijk tijdens aanrijdingen van opzij.

Installatie tegen de rijrichting in Gewicht: tot 13 kg
Installatie Driepunstgordel-systeem, Belted Base of ISOFIX Base
Uitstekende Side protection – innovative D-SIP®-Technologie
Veiligheid met comfort – Diepe, zachte gevoerde zijkanten
Travel System klaar– CLICK & GO® compatibel
Geïntegreerde flexibiliteit - Verstelbaar gordelsysteem, hoofdsteun, draagbeugel en ligpositie
Veilig aangesnoerd – Vijfpuntsgordelsysteem
Praktische bediening- Snel afneembare hoes

Productinformatie:
• Afmetingen: H 57 x B 44 x D 67 cm
• Gewicht: 4,4 kg

Waarom dit model?
Voor de uitstekende side protection

Opgelet! mag niet gebruikt worden als de Front Airbag bij de passagiersstoel geactiveerd is!

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.
BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Plus II Flame Red
Adviesprijs¹ 150,00 €
142,07 €