Medaille ophalen en sparen! ❤
Medaille ophalen en sparen! ❤
Jouw korting:
€10, €20 of €30
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
221 personen
bekijken dagelijks dit product.
BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL Cosmos Black

BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL Cosmos Black

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL Flame Red
  • Britax Römer Autostoel Kidfix SL Moonlight Blue
  • Britax Römer Autostoel Kidfix SL Wine Rose
  • BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL Storm Grey

148,99 €
144,50 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A152753

BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL Cosmos Black
GROEP 2-3 Gewicht: 15- 36 kg, Leeftijd: ca. 4 maanden tot 12 jaar

Naast de bewezen veiligheid van BRITAX RÖMER biedt deKIDFIX SL een intuïtieve gordelvoering in een nieuw design. Op deze manier wordt de kans op het verkeerd vastsnoeren van je kindje verminderd. Pure veiligheid, eenvoudiger gaat niet.

Daarbij bieden we ook de flexibele en uiterst gebruiksvriendelijke Made in Germany Seal „SL-serie“, die bij producten met ISOFIT met zijn eenvoudige Soft-Latch-System (voor patent aangemeld) uitgerust, die de bevestiging met de isofix verankeringspunten in bepaalde voertuigen nog eenvoudiger maakt. Aangezien de autostoel uiterst licht is, kan hij eenvoudig tussen verschillende voertuigen gewisseld worden.

Installatie met de rijrichting mee van 15 tot 36kg
Installatie: Driepuntsgordel of ISOFIT met Soft Latch
Het Soft-Latch ISOFIT System Het Soft-Latch-System is bijzonder voordelig voor voertuigen, warbij de Isofix verankeringspunten moeilijk bereikbaar zijn.
Intuïtief gepositioneerde gordelgeleidingen zorgen voor een herhaalde correcte positionering van de volwassen 3-puntsgordel voor maximale bescherming van jouw kind.
Diepe, gevoerde zijsteunen bieden je kind over de hele stoel optimale zijwaartse botsbescherming
Stoel vastgezet met ISOFIT-systeem, ook wanneer hij niet gebruikt wordt stoel hoeft dan niet te worden verwijderd of vastgezet met de gordel
Made in Germany veiligheid die u van BRITAX RÖMER zou verwachten
Rugleuning in V-vorm zorgt dat jouw kind tijdens de groei perfect in het stoeltje past
In hoogte verstelbare hoofdsteun en gordelvoering waardoor de stoel met het kind meegroeit. Leiden de diagonaalgordel perfect over de schouder van je kind
Zachte gevoerde, wasbare bekleding - zo zit je kindje comfortabel in de stoel, de bekleding kan afgenomen worden om te wassen.

Afmetingen:
• Afmetingen: H 66-85 cm x B 51 cm x D 45 cm
• Gewicht: 6,4 kg

PDF voertuigtypenlijst

Accessoires

Prijs
33,45 €
Prijs
21,90 €
Prijs
15,88 €
Prijs
49,95 €
Prijs
15,12 €
Prijs
13,55 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kan vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Römer Britax biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards. Ontdek alle producten in onze Britax Römer shop!

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste ISOFIX autostoelen werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceerd en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast is 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.
BRITAX RÖMER Autostoel Kidfix SL Cosmos Black
148,99 €
144,50 €