BRITAX RÖMER Autostoel KIDFIX XP SICT Black Marble

BRITAX RÖMER Autostoel KIDFIX XP SICT Black Marble

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 1 beschikbaar!
  • BRITAX RÖMER Autostoel KIDFIX XP SICT Cosmos Black

Adviesprijs¹ 235,00 €
219,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 16,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A152843

BRITAX RÖMER Autostoel KIDFIX XP SICT Black Marble
GROEP 2-3 Gewicht: 15- 36 kg, Leeftijd: ca. 4 jaar tot 12 jaar

Veiligheid die je kunt voelen! DeXP-PAD zet een nieuwe veiligheidsstandaard neer. DeKIDFIX XP SICT heeft XP-PAD-technologie om het kind extra bescherming tijdens een fontale botsing te bieden. SICT biedt zijwaartse bescherming. Het ISOFIT-systeem maakt de installatie niet alleen veilig, maar ook zeer eenvoudig. Dit is hoe veiligheid echt aanvoelt.

Installatie met de rijrichting mee van 15 tot 36 kg
Installatie: Driepuntsgordel en ISOFIT
XP-PAD - een nieuwe veiligheidsstandaard voor groep 2-3. In het geval van een frontale botsing wordt tot 30% van de energiekrachten van de nek van het kind weggenomen, vergeleken met het gebruik van alleen de volwassen veiligheidsgordel (bron: BRITAX RÖMER TESTS)
Instelbare Side Impact Cushion Technology (SICT) biedt superieure zijwaartse botsbescherming en wordt alleen gebruikt aan de zijde die het dichtst bij het portier zit. Hierdoor komt ruimte vrij voor andere passagiers.
Intuïtief gepositioneerde gordelgeleidingen zorgen voor een herhaalde correcte positionering van de volwassen 3-puntsgordel voor maximale bescherming van jouw kind.
ISOFIT-systeem maakt directe aansluiting op de ISOFIXverankeringspunten van de auto mogelijk, voor een eenvoudige en veilige installatie.
Diepe, zacht gevoerde zijsteunen bieden je kind over de hele stoel optimale zijwaartse botsbescherming
Rugleuning in V-vorm zorgt dat jouw kind tijdens de groei perfect in het stoeltje past
In hoogte verstelbare hoofdsteun en gordelvoering waardoor de stoel met het kind meegroeit. Leiden de diagonaalgordel perfect over de schouder van je kind
Stoel vastgezet met ISOFIT-systeem, ook wanneer hij niet gebruikt wordt stoel hoeft dan niet te worden verwijderd of vastgezet met de gordel
Installatie-indicatoren bevestigen dat het stoeltje correct is geïnstalleerd
Intrekbare ISOFIX-bevestigingsarmen maken mogelijk dat de ISOFIX armen weggeborgen kunnen worden tijdens opslag of als de stoel met alleen de gordel wordt gebruikt
Zachte gevoerde, wasbare bekleding - biedt je kind comfort in de stoel

Productinformatie:
• Afmetingen: H 68-86 x B 54 x D 42 cm
• Gewicht: 7,2 kg

PDF voertuigtypenlijst

Accessoires

Prijs
21,90 €
Prijs
15,88 €
Prijs
15,12 €
Prijs
12,95 €
Prijs
34,76 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kan vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Römer Britax biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards. Ontdek alle producten in onze Britax Römer shop!

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste ISOFIX autostoelen werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceerd en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast is 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.
BRITAX RÖMER Autostoel KIDFIX XP SICT Black Marble
Adviesprijs¹ 235,00 €
219,00 €