BRITAX RÖMER Keep Cool bekleding voor de groepen 1-2-3 met hoofdsteun
Momenteel uitverkocht

BRITAX RÖMER Keep Cool bekleding voor de groepen 1-2-3 met hoofdsteun

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
54,47 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A085588

BRITAX RÖMER Keep Cool bekleding voor de groepen 1-2-3 met hoofdsteun
BRITAX RÖMER Keep Cool Bekleding voor Baby-Safe plus & SHR II & Max-Fix & Dualfix

De juiste Keep Cool-bekleding voor uw autostoeltje!

BRITAX RÖMER is het eerste bedrijf dat PCM-materiaal (Phase Change Materials) gebruikt bij de ontwikkeling van autostoeltjes voor baby's en kinderen.
Door ongewenste temperatuursschommelingen te reduceren, houdt de Keep Cool-bekleding de huidtemperatuur van je kleine passagier constant.
Zo heeft je kind het nooit te warm of te koud.

De voordelen van deze OUTLAST®-Technologie op een rijtje:
• regulering van de lichaamstemperatuur
• tegengaan van oververhitting
• tegengaan van zweetvorming
• tegengaan van afkoeling
• actieve temperatuurcompensatie

Details:
· Ongewenste temperatuursschommelingen worden gecompenseerd
· Reduceert oververhitting
· Reduceert zweetvorming

Attentie!
De autostoel is niet inbegrepen!


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.