BRUDER® Accessoires - Accessoires voor voorlader 02318

BRUDER® Accessoires - Accessoires voor voorlader 02318

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 13 beschikbaar!

9,49 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136060

BRUDER® Accessoires - Accessoires voor voorlader 02318
De accessoires voor de voorlader van Bruder is geschikt voor alle tractors verrijkers en manitou. Het is hard werken op de boerderij maar met een accessoire set als deze voor op de voorlader word alles net wat makkelijker. De Lier, de palletvorken en pallet maken het transsporteren van producten heel gemakkelijk. Bruder speelgoed is gemaakt om functioneel mee te spelen ook deze accessoire set. Passend op alle trekkers van de Profie Serie (niet inbegrepen).

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 02318
• Schaal: 1:16
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen.
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar voor binnen en buiten spelen
- Gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals bijv. ABS
- Made by Bruder

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bruder

Speelgoed van Bruder

De hoogwaardige kwaliteit en het mooie design zorgt voor veel speelplezier. De collectie van Bruder bestaat voornamelijk uit voertuigen, met de nadruk op landbouwvoertuigen, graafmachines en vrachtwagens. Met realistische functies en design, lijkt het speelgoed van Bruder op de echte voertuigen, maar dan wat kleiner. Ontdek hier het mooie speelgoed van Bruder.


BRUDER® Accessoires - Accessoires voor voorlader 02318
9,49 €