BRUDER® Accessoires - Bouwvakker met toebehoren

BRUDER® Accessoires - Bouwvakker met toebehoren

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

10,49 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A137055

BRUDER® Accessoires - Bouwvakker met toebehoren
Er zijn talrijke, tot in het detail nagemaakte, vrachtwagens, bouwmachines, graafmachines, kranen en veel meer in het grote assortiment van BRUDER. Als aanvulling op alle Bruder vrachtwagens, auto's en tractoren zijn deze speelfiguren een leuk element om toe te voegen aan het landschap wat het spelen nog leuker en realistischer maakt. De bouwvakker met gereedschap is de ideale aanvulling op elke bouwplaats of boerderij. Voor de veiligheid heeft de bouwvakker een helm en een fel oranje vest. De set bevat ook een drilboor en vijf extra hulpmiddelen. Het fel oranje vest en de helm kunnen worden losgemaakt.

Inhoud:
- Bouwvakker met vest en helm
- Gereedschap
- Sympatisch en realistisch karakter in passende schaal voor de Profi-serie.
- Drilboor

Beweging/functies:
- Driedimensionale bewegingen van ledematen en hoofd
- Handen kunnen voorwerpen vastpakken

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 60020
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen.
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar voor binnen en buiten spelen
- Gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals bijv. ABS
- Made by Bruder

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bruder

Bruder - Just like the real thing

De hoogwaardige kwaliteit en het mooie design zorgt voor veel speelplezier. De collectie van Bruder bestaat voornamelijk uit voertuigen, met de nadruk op landbouwvoertuigen, graafmachines en vrachtwagens. Met realistische functies en design, lijkt het speelgoed van Bruder op de echte voertuigen, maar dan wat kleiner. Ontdek hier het mooie speelgoed van Bruder.


BRUDER® Accessoires - Bouwvakker met toebehoren
10,49 €