BRUDER® Fliegl trailer 02203

BRUDER® Fliegl trailer 02203

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 9 beschikbaar!

34,45 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A135918

BRUDER® Fliegl trailer 02203
Een gave kieper is deze Fliegl aanhanger 02203 van Bruder. Bruder speelgoed is gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en daardoor van zware kwaliteit. Wat een mogelijkheden heeft deze fliegl trailer uit het bruder assortiment. Deze kieper aanhanger is gemaakt om functioneel mee te spelen. De zijklep kan tijdens het kiepen openen en de graan klep opent zich wanneer we de kieper rechtop kiepen. De top laag is afneembaar hierdoor ontstaat er weer een geheel nieuwe aanhanger voor diverse werkzaamheden. Met deze bruder aanhanger kan men binnen of lekker buiten spelen.Bijna net als het echte werk.

Highlights

Carrosserie:

- trekhaak
- Beweegbare kiepbak
- 3 zijdige kiepende kar

Chassis:
- profielbanden

Beweging/functies:
- Afvoerschuif reguleerbaar

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 02203
• Afmetingen: 47,9 x 18,1 x 18,9 cm
• Schaal: 1:16
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen.
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar voor binnen en buiten spelen
- Gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals bijv. ABS
- Made by Bruder

Accessoires

Prijs
8,20 €
Prijs
7,98 €
Prijs
8,39 €
Prijs
5,92 €
Prijs
7,46 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bruder

Bruder - Just like the real thing

De hoogwaardige kwaliteit en het mooie design zorgt voor veel speelplezier. De collectie van Bruder bestaat voornamelijk uit voertuigen, met de nadruk op landbouwvoertuigen, graafmachines en vrachtwagens. Met realistische functies en design, lijkt het speelgoed van Bruder op de echte voertuigen, maar dan wat kleiner. Ontdek hier het mooie speelgoed van Bruder.


BRUDER® Fliegl trailer 02203
34,45 €