Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Onze prijzen draaien door!
Onze prijzen draaien door!
10% Koningskorting:
ORANJE3882
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nui
BRUDER® JCB Dumpster HTD-5 met bouwvakker (assorti) 62004
Momenteel uitverkocht

BRUDER® JCB Dumpster HTD-5 met bouwvakker (assorti) 62004

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • BRUDER® JCB Dumpster HTD-5 62005

18,95 €
15,75 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,20 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A137105

BRUDER® JCB Dumpster HTD-5 met bouwvakker (assorti) 62004
Moderne machines helpen erbij om de zware klussen te doen. Moderne machines helpen erbij om de zware klussen te doen. De JCB Dumpster HTD-5 van Bruder is een schaalmodel van de elektrisch aangedreven kruiwagen. Met dit apparaat is het transporteren van zware objecten en bouwmateriaal kinderspel. In de kiepbak is tien keer zo veel plek dan in normale kruiwagens. Het praktische rupsvoertuig beschikt bovendien over rupsbanden waarmee je moeiteloos op elk terrein kunt rijden en ook het besturen ervan gaat daardoor makkelijker. Verkrijgbaar als individueel voertuig of in combinatie met accessoires uit de bouwplaats-serie: het spelen met zware voertuigen zorgt voor veel plezier!

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 62004
• Afmetingen: 10.5 x 6.3 x 7.7 cm
• Schaal: 1:16
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar vanwege kleine onderdelen.
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar voor binnen en buiten spelen
- Gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals bijv. ABS
- Made by Bruder

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Bruder

Speelgoed van Bruder

De hoogwaardige kwaliteit en het mooie design zorgt voor veel speelplezier. De collectie van Bruder bestaat voornamelijk uit voertuigen, met de nadruk op landbouwvoertuigen, graafmachines en vrachtwagens. Met realistische functies en design, lijkt het speelgoed van Bruder op de echte voertuigen, maar dan wat kleiner. Ontdek hier het mooie speelgoed van Bruder.