BRUDER® LEMKEN Solitair 9 Zaaimachine 02026

BRUDER® LEMKEN Solitair 9 Zaaimachine 02026

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 9 beschikbaar!

39,95 €
31,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 7,96 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A135532

BRUDER® LEMKEN Solitair 9 Zaaimachine 02026
Lemken biedt en omvattend assortiment aan oplossingen voor de grondbewerking, het zaaien en de plantenbescherming. Zo verschillend de typen van grond zijn, zo verschillend zijn ook de methodes van de grondbewerking. Om rationeel en verstandig te werken worden de verschillende methodes meer en meer met elkaar gecombineerd, om zo bv. ook bij slecht weer goede resultaten op te leveren. De Solitair 9 van Lemken is een pneumatische zaaimachine, die in combinatie kan ingezet worden. Met het model van de indrukwekkende zaaimachine demonstreert Bruder, hoe technologisch geavanceerde voertuigen omgezet worden in attractief speelgoed met vele functies. De Solitair 9 is een innovatie en vergroot de serie Landbouw van Bruder. De aanhanger past op alle tractoren en MB Unimogs van de Profi serie.

Highlights

Carrosserie:
- Trekhaak
- Bewegende delen
- Leegbare tankinhoud
- Flexibele slang elementen op het zaadeenheden
- Klapbare trap
- Realistisch klappen van de rotorkopeggen en zaadeenheden voor het rijden op de weg
- Zaadvoorraadbak om te openen

Chassis:
- Profielbanden

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 02026
• Afmetingen: 43,5 x 32 x 15 cm
• Schaal 1:16
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen.
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar voor binnen en buiten spelen
- Gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals bijv. ABS
- Made by Bruder

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bruder

Bruder - Just like the real thing

De hoogwaardige kwaliteit en het mooie design zorgt voor veel speelplezier. De collectie van Bruder bestaat voornamelijk uit voertuigen, met de nadruk op landbouwvoertuigen, graafmachines en vrachtwagens. Met realistische functies en design, lijkt het speelgoed van Bruder op de echte voertuigen, maar dan wat kleiner. Ontdek hier het mooie speelgoed van Bruder.


BRUDER® LEMKEN Solitair 9 Zaaimachine 02026
39,95 €
31,99 €