BRUDER® MB Arocs Vrachtwagen Sneeuwschuiver 03685

BRUDER® MB Arocs Vrachtwagen Sneeuwschuiver 03685

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 7 beschikbaar!
  • BRUDER® MB arocs betonmixer 03654
  • BRUDER® MB Arocs Halfpipe dump truck 03623
  • BRUDER® MB arocs bouwvrachtwagen 03651

64,95 €
51,79 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 13,16 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A137043

BRUDER® MB Arocs Vrachtwagen Sneeuwschuiver 03685
Kracht, robuustheid en efficiëntie zijn onmisbaar op koude dagen wanneer de straten ondergesneeuwd zijn. De nieuwe Mercedes-Benz Arocs is speciaal voor deze eigenschappen ontwikkeld en heeft dan ook een uiterlijk dat daar bij past. Zo is bijvoorbeeld de voorkant van de grills ontworpen met 'graaftanden', waarbij de 'tanden' voor doorpakken en doorbijten staan en daarmee de kracht van de sneeuwschuiver laten zien. Wanneer het hard gaat sneeuwen staat deze Arocs sneeuwschuiver van Bruder dag en nacht klaar om ingezet te worden. Het Bruder model is, net als de grote variant, robuust en heeft een cabine waarvan de deuren open kunnen. Zo kun je de Bruder speelfiguren in- en uit laten stappen, om de beleving nog echter te maken. De brede, in hoogte verstelbare sneeuwschuiver is afneembaar en glijdt moeiteloos door de dikke laag sneeuw, zodat de weg weer begaanbaar wordt. Het realistische strooiwerk strooit zand of ander strooigoed op de straat en zorgt ervoor dat de auto's weer gebruik kunnen maken van de wegen. De Mercedes-Benz Arocs kan met de BRUDER Light & Sound Module (Art.-Nr. 02801) uitgerust worden.

Cabine:
- Cabineramen gemaakt van transparant en onbreekbaar plastic
- Klapbare buitenspiegels
- Portieren kunnen open

Beweging/functies:
- Openbare klep
- Vulbare tank
- Draaibare ladder
- 180° draaibaar strooiwerk (voor transsport en reinigingsfuncties)
- Geheel functionerend strooiwerk

Chassis:
- Profielbanden

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 03685
• Afmetingen: 58 x 18.5 x 27 cm
• Schaal: 1:16
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen.
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar voor binnen en buiten spelen
- Gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals bijv. ABS
- Made by Bruder

Accessoires

Prijs
12,65 €
Prijs
8,49 €
Prijs
19,40 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bruder

Bruder - Just like the real thing

De hoogwaardige kwaliteit en het mooie design zorgt voor veel speelplezier. De collectie van Bruder bestaat voornamelijk uit voertuigen, met de nadruk op landbouwvoertuigen, graafmachines en vrachtwagens. Met realistische functies en design, lijkt het speelgoed van Bruder op de echte voertuigen, maar dan wat kleiner. Ontdek hier het mooie speelgoed van Bruder.


BRUDER® MB Arocs Vrachtwagen Sneeuwschuiver 03685
64,95 €
51,79 €