BRUDER® Roadmax Graafmachine
Momenteel uitverkocht

BRUDER® Roadmax Graafmachine

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • BRUDER® Roadmax Tractor met Frontlader
  • BRUDER® Roadmax Kiepvrachtwagen
  • Voor je bouwplaats of boerenerf is de praktische tractor met voorlader en kiepaanhanger van Bruder de perfecte uitbreiding.
  • BRUDER® Roadmax Kiepaanhanger

29,95 €
20,55 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 9,40 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A137207

BRUDER® Roadmax Graafmachine
De kakelbonte schepradgraafmachine uit de Roadmax-serie van Bruder is ideaal voor alle bouwplaatsen binnen en buiten. Als graafmachinist kun je heel gemakkelijk kuilen graven, gaten in straten vullen en zand vervoeren van A naar B. De schepbak is groot genoeg om een enorme lading te verplaatsen. Voor je wegrijdt, schuif je de lading bij elkaar met de handige schuiver, waarvan zowel de hoogte als de hoek instelbaar is. Met de graafmachine heb jij je bouwplaats helemaal onder controle. Zachte banden ronden het plaatje af.

Cabine:
- Transparante cabine, van boven te openen

Carrosserie:
- Schuiver in hoogte verstelbaar, afneembaar, kantelbaar en vast te zetten
Chassis:
- Zachte banden

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 20050
• Afmetingen: 38.3 x 17 x 19.8 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 2 jaar

Let op!
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 2 jaar voor binnen en buiten spelen
- Bekroond door het Duitse spielgut.org
- Gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals bijv. ABS
- Made by Bruder

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bruder

Bruder - Just like the real thing

De hoogwaardige kwaliteit en het mooie design zorgt voor veel speelplezier. De collectie van Bruder bestaat voornamelijk uit voertuigen, met de nadruk op landbouwvoertuigen, graafmachines en vrachtwagens. Met realistische functies en design, lijkt het speelgoed van Bruder op de echte voertuigen, maar dan wat kleiner. Ontdek hier het mooie speelgoed van Bruder.