BRUDER® Sneeuwschuiver 02581

BRUDER® Sneeuwschuiver 02581

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 9 beschikbaar!

10,44 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136792

BRUDER® Sneeuwschuiver 02581
Wanneer je in de winter op je boerderij of in de stad problemen met hoge sneeuwbergen hebt, dan komt de sneeuwschuiver van Bruder als geroepen. Je kunt hem op elke tractor van de Professional serie en op de MB-Unimog monteren. De sneeuwschuiver is geheel beweegbaar en volledig functioneel. Je kunt hem kinderlijk eenvoudig en snel monteren. Hij is net zo snel weer te demonteren, zodat je tractor weer geschikt is voor het werken op het veld. Voor de winter is de schuiver een absolute must om op jouw wegen en straten mobiel te blijven. Hij past op alle tractoren van de profi-serie en de MB-Unimog.

Beweging/functies:
- Verstel- en vergrendelbaar in hoogte
- Volledig functioneel en bewegelijk

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 02581
• Afmetingen: 9 x 16 x 8 cm
• Schaal: 1:16
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen.
- Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar voor binnen en buiten spelen
- Gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals bijv. ABS
- Made by Bruder

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bruder

Bruder - Just like the real thing

De hoogwaardige kwaliteit en het mooie design zorgt voor veel speelplezier. De collectie van Bruder bestaat voornamelijk uit voertuigen, met de nadruk op landbouwvoertuigen, graafmachines en vrachtwagens. Met realistische functies en design, lijkt het speelgoed van Bruder op de echte voertuigen, maar dan wat kleiner. Ontdek hier het mooie speelgoed van Bruder.


BRUDER® Sneeuwschuiver 02581
10,44 €